Предаставлення студентських відділень SPIE та OPTICA

Предаставлення студентських відділень SPIE та OPTICA

24 жовтня в аудиторії Б310 відбулася інформаційна зустріч студентів першого курсу нашого інституту зі студентськими відділеннями двох важливих міжнародних товариств – SPIE (Міжнародне товариство оптики та фотоніки) та OPTICA (Оптичне товариство).

Зустріч розпочала Клавдія Юріївна Зенкова, заступник директора інституту з міжнародних зв’язків.

В ході зустрічі виступили молоді викладачі – Михайло Степанович Гавриляк, Павло Анатолійович Рябий, колишні учасники студентських відділень, які мали змогу завдяки можливостям товариств професійно самореалізуватись, побувати за кордоном, розвинути свої професійні та наукові навички. Вони поділилися своїми враженнями та досвідом, який вони здобули завдяки можливостям, які надають SPIE та OPTICA.

Наші студенти дізналися багато цікавої інформації про міжнародну діяльність цих організацій, можливості отримання грантів, участі у міжнародних конференціях, кар’єрного зростання та встановлення професійних зв’язків.

Тепер кожен з вас має можливість приєднатися до цих важливих міжнародних товариств та активно розвивати свої професійні та наукові навички. Координатором з діяльності студентських відділень є наша викладачка Ніна Василівна Городинська.

Не пропустіть можливість бути частиною цих захоплюючих професійних спільнот та розвивати свій потенціал разом з нами!